ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας επιλέγοντας να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

α. Paypal

β. Αντικαταβολή.
Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή ώστε τα προϊόντα που θα παραδοθούν στην διεύθυνση που καταχωρείτε (ισχύει μόνο εντός Ελλάδος). Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή καταβάλετε το χρηματικό ποσό στον εκπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών. Η χρέωση της αντικαταβολής ανέρχεται στα 3€.

γ. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω διαθέσιμο λογαριασμό εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που πραγματοποιήσατε την παραγγελία. Εάν εντός 2 εργάσιμων ημερών δεν έχουμε σχετική ενημέρωση η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.
Απαραίτητο είναι στο καταθετήριο της τράπεζας να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον κωδικό παραγγελίας.

Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, IBAN: GR8201720550005055101729726 | Δικαιούχος: Anna Sourbati | Bic PIRBGRAA
Αφού κάνετε την κατάθεση θα χρειαστεί να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με email στη διεύθυνση: info@tagqueens.gr

Σημειώσεις:
– Oι παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω τραπέζης αποστέλλονται μετά την πληρωμή τους και μετά την απαραίτητη έγκριση από το Λογιστήριο
-Μπορεί να ζητηθεί κατάθεση ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό σε ειδικά προβλεπόμενες περιπτώσεις, κατά την απόλυτη κρίση της Εταιρίας, κατόπιν επικοινωνίας με τον ΧΡΗΣΤΗ και εφόσον τούτο επιλεγεί από την Εταιρία, όπως π.χ. στην περίπτωση προσώπου, που δεν έχει παραλάβει, έχοντας επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, παραγγελθέντα προϊόντα χωρίς αιτιολογία κατ΄ επανάληψη στο παρελθόν.
-Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα, τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη.

δ. Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα.
Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express, Diners και Maestro. Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Viva Wallet μέσω μεθόδου Redirection.